1 Gezondheid
2 Gevoelens
3 Anderen
4 School
5 Verstuur
keyboard_arrow_leftVORIGE STAP
VOLGENDE STAPkeyboard_arrow_right

Instructies voor het versturen

Heb je alle vragen beantwoord? Dan kun je het overzicht als PDF downloaden door op de groene knop te drukken en versturen naar je zorgverlener via e-mail. Mocht het opslaan niet lukken, dan kun je ook een schermafbeelding van de pagina maken. Deze kun je dan naar je zorgverlener sturen.

Instructies voor desktop: Klik op de download-knop hieronder om de antwoorden te downloaden. Kies vervolgens bij printer ‘Print als PDF’ en kies afdrukken. Je kunt dan kiezen waar je de vragenlijst opslaat, bijvoorbeeld op je bureaublad. Stuur vervolgens een email zoals je dat normaal ook doet naar je zorgverlener en voeg het PDF-bestand toe aan de email. Na het versturen van de e-mail kun je de website sluiten.

Instructies voor mobiel: De Print als PDF functie werkt alleen op een gewone computer. Op mobiel kun je een schermafbeelding (screenshot) maken van de laatste pagina met het antwoordenoverzicht. Verstuur deze schermafbeeldingen dan via e-mail naar je zorgverlener.

Wij slaan geen gegevens op om de privacy te bewaken. De ingevulde antwoorden worden gewist na afsluiten. Voor vragen over deze vragenlijst neem contact op met je zorgverlener.

Druk pas op de downloadknop wanneer je op de laatste pagina bent met het overzicht!